Maluj obrázek
Maluj, maluj obrázky
a nedělej si při tom vrásky,
vždyť máš tolik lásky
tak nedělej takové nářky.
Tak už nech těch nářků, nech!
Ať ti z prstu neupadne nehet
nespadne ti nespadne,
jen ti hlava upadne.
Za to, že jsi nechtěla ty naše obrázky malovati,
za to budeš pikati.
Přečteno 741x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, PANGÁSIUS
Komentáře (2)
Komentujících (2)