Sousedovic Maruška
Anotace: tragédie o mlsné Marušce... :-)
Pozoroval jsem z okna Marušku,
jak leze s kýblem na hrušku,
ač metrák živé váhy měla,
sladké hrušky mlsat chtěla.
Při pohledu na hrušky jsem jen tiše mlaskl,
náhle silný vítr zavál,
a než jsem se vůbec nadál,
strom pod tíhou Marušky okamžitě praskl.
A teď Máňa s celým stromem,
letí mým malým domem,
což je snad horší než ničivé orkány,
vždyť pod sutí ležím já i mé orgány.
Teď pod příčkou ležím zpříčený,
jazyk na vestě a nohy zkřížený,
zatímco prach se vzduchem tiše nesl,
sebral jsem zbytek sil a tiše hlesl:
„Ta sousedovic Marie,
ta mě snad jednou zabije.“
Přečteno 564x
Tipy 14
Poslední tipující: tato22, Divoženka1, sypinka, lonelymaiden, Zefi, carodejka, divoska_jaja, TetaKazi, Paulín, Pevya, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)