Vleče mě..
Anotace: .. temný proud (záhada mezi konstelací Kentaura a Plachet)
Vleče mě temný proud k souhvězdí Plachet
zachytil mě a teď tradáá unáší
nechci, ač zrůda jsem, na nestvůr market
intergalaktický, být prodán s marží
proslulý Avatar, snímek století
zanedbatelný je v srovnání s těmi
kreaturami.. máte-li ponětí
takové tržiště s všehochutěmi
jak asi vypadá? jímá mě hrůza
když mě tam postaví do řady s týpky
odevšad z vesmíru, nestačí můza
poezie vyskládat mozaiky střípky
rušného povyku všech možných světů
stájlů a formátů, dizajnů, proudů
verbeže vnímám už barev paletu
ztrácím se v davu ze všech hvězdných koutů
můj pohled najednou zabloudí k očím
vím, že to jsi Ty, v můry přestrojení
kurýr, temných proudů stanu se kočím
kdo koupí, neprohloupí - znáš tohle řčení?
Přečteno 496x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, divoska_jaja, Holis, carodejka, bejbyyyy, susana načeva, Zefi, harmony, CRASH, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)