Nedaleko Bzence
Nedaleko Bzence
říkal jsem já Lence
že má pěkný kukadla
ona mě pak popadla
láskou byla opilá
hlouposti pak tropila
na posedu v lesíčku
dal jsem ji pak hubičku.
Nezůstalo u toho
fandila jdi do toho.
A co bylo pak
nějak se mi zvednul tlak
z mozku krev se odlila
ona se pak modlila.
Na posedu v lesíčku...
Přečteno 517x
Tipy 22
Poslední tipující: mkinka, D. N., poustevník Jirka, LVCIVS VINICIVS TORQVATVS, jita.1965, CRASH, Mbonita, divoska_jaja, TetaKazi, Kars, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)