Vteřinku,hned jsem hotová
Anotace: žiletka, krev a ucpané odpady
Nehledej v tom konspiraci
problém je v mé depilaci
skoro denně v koupelně
procházím svou proměnou
a dělám to záměrně
nechci býti muženou
protože mi není dáno
trvale být ženou
musím každé ráno
potřít tělo pěnou
a když volám ty můj princi
a bořím čepel ve svém límci
a když křičím chvilinku
a myslím tím hodinku
a když uspěchaně holím
a teče krev až to bolí
a když se odpad hromadí
a než se stopy zahladí
ty už spíš?
Přečteno 671x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, 4LJFilip
Komentáře (1)
Komentujících (1)