Malý kluk
Byl jednou jeden kluk,
ten si udělal luk,
střelil šípem do nebe,
teď se každý pos..e.
Z nebe spadnul Gagarin,
a s ním Lenin i Stalin,
hned připravují velké puče,
kdo nepůjde toho Stalin ztluče.
Bude opět všechno vzkvétat,
do kosmu se bude létat,
pětiletka, údernictví,
prázdné kapsy i řeznictví.
Kluku to je na tebe,
proč jsi střílel do nebe,
proč jsi ndělal tuhle krá....nu,
řekni, řekni, pěkně na rovinu.
A kluk si poklepal na zoubek,
blbci, já jsem Paroubek.
Komentáře (0)