Úsměv
Úsměv od ucha k uchu
když granár bouchne u hlavy
ze ztrátou sluchu.
Celý den smějeme
se jako blázni
vždyt tak dlouho
jsme byli vážní
svěží a krásní.
Úsměv je krásný
a sluší všem
úsměv je zázrak
a štěstí v něm.
Ten kdo se nesměje
ztrácí nám na kráse
smáti je třeba se
za každé situace.
Pravdu mám to dobře vím
směju se pořád
a už to nezměním.
Přečteno 803x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
Komentáře (1)
Komentujících (1)