Vešky
Anotace: taková dětsky jednoduchá
Jsou to vešky všivé,
nejhorší jsou živé.
Putují ve vlasech tam a zpátky,
pletichaří a hrají hrátky.
Spinkají si na hlavičce,
na té tvoji makovičce
a ty zatím vyvádíš,
pro šampónek uháníš.
Přečteno 595x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, vojtaz, kleopatra.sedma, PANGÁSIUS
Komentáře (2)
Komentujících (2)