Bláznivá pohádka
Šupky hupky honem zpátky,
kam asi? Do pohádky!
Tam si všichni hrají,
společně si povídají a mají se rádi.
V pohádce bych chtěla zůstat,
reálný svět může počkat.
počká si hezky na jednom místečku,
čekej tu, aspoň chviličku.
V pohádce si chci ustlat postel,
zhasnou světlo a spát celý den.
Avšak když ráno vstanu,
navštíví mě opice Hudu.
Takové příhody se dějí lehce,
jen v té pohádce.
Komentáře (0)