Anotace: Pozor, zase PALINDROMY! Forma verše je zvířecí ekopolicajtská, tudíž silně vázaná... ale věřím, že hříčkůstka zaujme i pobaví příznivce všech (M)ekonázorů...
Sbírka: Špalindromy
Svět je naruby a básně jej dohánějí, jen ty nejlepší, ovšem...
:o)
Jiří senior
09.02.2010 19:33:00 | j.c.
Koukám, že anotace s vysvětlivkami pod čarou ti zabralo dvojnásobek místa než vlastní dílko. Není něco špatně? :o))
Ale líbí se mi. Právě pro ty vysvětlivky.
09.02.2010 11:10:00 | Zasr. romantik