jednu myš mam doma
to její hlodání,mlaskání
nesnesu,
čekám že na jaře
vymění adresu
10.02.2010 08:24:00 | Divoženka1
Myšáčku,myšáčku
ty malý chudáčku
lapit tě chtěla
až z toho nožičku
sama zlámanou měla:-).
09.02.2010 22:09:00 | CULIKATÁ
..tuhle hru miluju.. hesla jsou: "myšáček, berle a nudle"...:D tak to bych taky něco měla..
"Myšáčku, neskákej, zlámeš si nožičku,
čeká tě nástraha uprostřed v políčku."
"Dej pokoj ty jeden otravný pudle,
z nosu ti vylézá nechutná nudle!"
"Teď jsi mě, chlapečku, šíleně zklamal.."
řekl mu pudlík a nohy mu zlámal.
Tak chudák myšáček o berlích chodí,
však v krvi pudla se s úsměvem brodí...
..aneb pomsta je vždy sladká a krvavá...:D
09.02.2010 21:56:00 | čipetka