a opět jsme zde se soutěží - "Máš tři slova, vymysli báseň" dnes jsou naše hesla: kráva, včela, blbec
a zde můj příspěvek:
Včelka s krávou na políčku
hrají šach o borovičku,
včela souboj vyhrála,
borovičku vysála.
„Blbče!“ říká kráva včele,
„vždyť ti bude špatně, hele.“
Včela zjevně málo pije,
páč na záda krávě blije.
09.02.2010 22:33:00 | Vševolod Lopaťuk