Hvězda do mé postele
Anotace: Veselá báseň o mé hvězdě...
Co ukrývá hvězdné nebe?
Kousek mě a kousek Tebe.
Ještě, že stát nechce daně,
za prohlídku hvězdné pláně...
Než se kochat na náměstí věžemi a Orloji,
chtěla bych mít jednu hvězdu doma - ve svém pokoji.
Mít pár tisíc na své dlani,
ušetřila bych si na ni!
Jen mě mějte za šílence,
má hvězda je ještě v plence.
Možná, že se trochu zdráhá,
její matka Mléčná dráha,
poslat svoji ratolest,
předaleko od všech hvězd.
Já přesto budu čekat vřele,
až snese se mi do postele!
Přečteno 471x
Tipy 2
Poslední tipující: hatlapatla
Komentáře (1)
Komentujících (1)