Z hor
Do vloček v poli,
mezi smrky v stejnokroji,
vkročil strach.
Prý přes den svistem,
lyžmo ve skluzu jistém,
jezdí tu vrah.
Prý kdo mu vstoupí
do sněžné stopy,
změní se v prach.
Tam ve vločkách v poli
lidé se bojí
děsu je cítit pach.
Verze druhá:
Tam do vloček v poli
mé lyže kvapně krojí
stopy dvou drah.
.
.
Hups, asi jsem přejela,
něco v bundě a cosi se srstí,
ty lyže vůbec mi letos nebrzdí....
Přečteno 502x
Tipy 15
Poslední tipující: Koskenkorva, divoska_jaja, Romana Šamanka Ladyloba, vojtaz, Maro Deives, Bíša, Agniezka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)