Chaos
Anotace: Celý den pozbýval smysl ... na okně seděla kočka a venku štěkal pes :)
Venku štěkala kočka
Na okně seděl pes
Krtek otevřel očka
Ryba se vznesla do nebes
Králík co plave v potoce
Závidí slonovi v noře
Žížala mrkala divoce
Lenochod kvokal na dvoře
Přistoupnu hadovi prsty
Okovám kosatku
Medúze zlomím lopatku
Varan už porůstá srstí
Delfín má chůzi v malíčku
Pavián tiše leží
Žraloka zastavte chviličku
Ať ví o co tu běží.
Přečteno 564x
Tipy 4
Poslední tipující: betmen71, divoska_jaja, Petite Francaise
Komentáře (2)
Komentujících (2)