Fyzikář
Anotace: popis našeho milovaného fyzikáře xD... kdo nezná nepochopí x)
Fyzikář žil pře pár lety,
cestovat chtěl mezi světy.
Že je vtipný domníval se,
fyziku jo tu měl v kapse.
Jeho vtipy občasné
byly vskutku úžasné!
Obtlíbený to on byl,
kdekdo z něho v duchu blil...
Přečteno 520x
Tipy 4
Poslední tipující: Šerák, Keigh, betmen71
Komentáře (1)
Komentujících (1)