Je úterý

Je úterý

Anotace: Lenost je výsadou krále...

Sbírka: Vzdechy

Je úterý a já chci
být jen v posteli
do blba hledět
a nutit se do představ
že budu u prádla sedět
držet chviličku
žehličku
představa však náhle mizí
otřesu se jako strom
to je pro mne vážně cizí
ať do prádla bací hrom.
Autor jaroslava anna, 25.02.2010
Přečteno 474x
Tipy 5
Poslední tipující: Unyle Pěl, Oťas, Bíša, Psavec, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel