*
Zastřeným bzukotem transformátoru
odlákal čmelák nespavost
broskví půlených
pro potěchu kanců …
ŽALUDY pod dubem
sežrány v krvi
podsvinčat na háku
vesnické zabijačky
Slečna Beruška chtivá
lapá po dechu
zalknutá
jelitem
a
kutálka vykutálená
kohoutí peří
natřásá …
trefili
správný
čas …
*
23.03.2010 18:04:00 | HarryHH