Jaro
Jaro je za dveřmi
pěkně nám voní
klepe nám na dveře
slzy nám roní.
Je to jak v loni
rýma mě honí
všechno už kvete
z nou mi teče.
Půjdu si koupit
do lékarny sprej
a bude mi hej.
Přečteno 461x
Tipy 5
Poslední tipující: vojtaz, drahý, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)