Anotace: jeden z mých prvních kousků... věnováno...
Dvě kozy na louce
pásly se, vědouce
že u louky stojí smrk
za ním číhá velkej vlk
Dobře vědí, že mu z huby
vypadaly dávno zuby
Je to mlsnej vlčí stařík
už mu zůstal jenom jazyk
a tak čekaj v negližé
až je hezky olíže