Vlasta
Přišla ke mě Vlasta
řekla mi že chlastá
pije tvrdý alkohol
a je pořád na mol a mol.
Není ji už pomoci
pije denně do noci
léčiti se nechce jít
musela by přestat pít.
Neví s kým má do činění
v alkoholu moudrost není.
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)