Vše..
Že to ´vše´ není ´vše´
věda nezjistí
ta z mozků manéže
dril nevyčistí
vědecký akrobat
je v ní jak doma
díky - tým Pat a Mat
taky vše zkoumá
jsem mimo šapitó
chci venku zůstat
s banky dát kvantitou
nebudu srůstat
věda je pomalá
a život krátký
Zem - díra ospalá
nemá obrátky
zde, v mezích vesmíru
je rychlost jiná
chci pryč z věd revírů
- byla to dřina
víš, mně to opravdu
amorfně myslí
sen je klíč k pokladu
ne hrátky s čísly
vesmír se rozpíná
tady holt rychlejc..
snad na mne vzpomíná
kdo?.. (aspoň ždibec)
Přečteno 404x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Sýkorka07, hašlerka, Psavec, Mbonita, enigman, WhiteSkull, Lota, labuť, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)