Čirá hrůza
Včera k večeru
zřel jsem příšeru,
kterak oběť svou
míchá v mixéru.
Smrt jen pučela,
já tvář do běla,
můj strach svítil tmou,
oknem kostela.
Strach pak nabíd trik,
vydav hrozný ryk
před svou popravou
- dnes mám z toho tik...
Dnes mám z toho tik,
tehdy byl to mžik,
řval jsem dálavou
"já jsem politik!"
Prchla, hujajá!
Každá mrcha zná,
že jsem s převahou
větší svině já...
Přečteno 497x
Tipy 7
Poslední tipující: Buližník, drsnosrstej kokršpaněl, CULIKATÁ, hauskaa, Houda
Komentáře (3)
Komentujících (3)