Hádanka
Anotace: Kdo uhodne, o čem to je.... ať si to nechá pro sebe:)
Jsem kouzelná stuha, co modrou kouli mašlí,
ač nekonečná, na konci byste našli
hrníček zlaťáků ležící v příkopě
či skřítka v zelené s trojlístkem na klopě.
Ráda se sluním a k štěstí mi stačí,
když kapky vody se pomalu snáší
k orbu, co svírám ve svém něžném náručí,
mé srdce patří mu, však to on netuší.
Krčit se v koutě? Tak to pro mě není.
Hrát všemi barvami, být středem dění!
Jsem přeci jen dost marnivá stuha:)
Už víte, kdo jsem? Mé jméno je .... .
Přečteno 571x
Tipy 6
Poslední tipující: Miroslav Možný, CULIKATÁ, WhiteSkull, Houda
Komentáře (2)
Komentujících (2)