Ženy
Přitažlivost zemská
je jako ženská
táhne mě k zemi
tam kde nechce se mi.
Ví co dělají
chlapa svírájí
mají ho v hrsti
i proti jeho srsti.
Jsou to šelmy dravé
někdy i hravé
poslouchat se musí
i když se nám to hnusí.
Přečteno 479x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)