Anotace: ... s pevným připojením :D . Inspiroval mne článek v tisku o tom, že nejčastěji v pracovní době navštívené internetové stránky, jsou erotického zaměření.
Jiparo, nějak jsem tě přehlíd, však dal jsem si tě od teď do oblíbených. Budu číst a třeba i tipovat... :o))
20.07.2010 14:33:00 | Zasr. romantik
Pěkný..:))
31.05.2010 14:15:00 | Klementine
E-rotika v hodinách tiká ...a za pracovním stolem sní si svůj sen o hrdinstvích na bitevních polích anatomických objevů..
16.04.2010 16:21:00 | zvířenka
Moc pěkný, a já si pořád říkám, co ti lidi na těch erotických stránkách mají. :o))
20.03.2010 02:17:00 | divoska_jaja