Fyzika
Anotace: Z jedné hodiny fyziky. ;)
Cosinus pí,
krát sinus lambda,
Můj mozek spí,
je mi hanba.
Učitel se snaží,
horečnatě počítá.
Já ležím na pláži,
podstata mi uniká.
On se snaží, asi jediný,
a mě napadají samé kraviny.
Koherentní vlny,
řádky jimi plny.
Mozek mi to nebere
a vůbec mě to -neštve-. :D
Učitel je sám,
kdo učivo vnímá.
Já už víkend mám,
v pátek to tak bývá.
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: divoska_jaja, Miroslav Možný, CULIKATÁ, Veru, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)