Vůně
Tu vůni přinesl vítr,
když parkem se hnal,
byla nádherná
a tady bych ji nečekal.
Otáčím se, hledám zdroj,
v těle drobný nepokoj.
Lidí kolem jako máku
a já toužil po zázraku.
Princezna v brokátu,
nebo dívka z marketu.
Představy se předhánějí,
fantazie není bez nadějí.
Vůně síli k okouzlení,
hledám vhodné oslovení.
Srdce tepe staccato
a já nevím jak na to.
Fantazie přišla v zmar,
kolem prošel pár.
Náhle cítím rozpaky,
voněl on a on taky.
Přečteno 462x
Tipy 5
Poslední tipující: Divoženka1, drsnosrstej kokršpaněl, vojtaz, ilona, Koza
Komentáře (1)
Komentujících (1)