Památná noc
Včera zrána k doktorovi
jal jsem se zas vyrazit,
předevčírem v nevěstinci
musel jsem se nakazit.
Lehká děva říkala mi:
"Hej, ty jeden fešáku,
dnešní večer jsem jen tvoje,
a nevšímej si boláků."
Pak to ráno vyrostlo mi
v podpaží a na zadku
cosi, co už akné není.
Mám na děvu památku.
Včera doktor povídal mi:
"ale vy jste pitomec,
kdeže nemoci pohlavní,
máte v řiti krmelec!"
Přečteno 471x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, ilona, borůfkovej shit.
Komentáře (1)
Komentujících (1)