ZOO
Pes štěká slepice kdáká
manželka křičí
všechno je v řiti.
Co jsem zas zapoměl
na co jsem si nevzpoměl
pavián křičí dále
asi mám na mále.
Připadám si jak v ZOO
hadale mám ji pořád rád.
Přečteno 484x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, ilona, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)