Ještěrka
Ford vyrábí Káčko.
Ještě, že ne na štěrku.
Ještěrka se snaží, na štěrku se smaží.
Ještěrka se plazí, do Fordu pak vrazí.
Káčko vyrazí, štěrkem ji však srazí.
Ještěrka se vezla, z káčka klidně slezla.
Já ještěrku, přišláp na štěrku.
Ještě, že na štěrku setřel jsem z boty tu ještěrku.
Jéééžišmarjá to je fakt "hustý" ! :o))
Pozůstatky ještěrky
ze štěrku
nedostaneš bez stěrky...
17.05.2007 22:19:00 | Navire
Mlčeli jsme dlouho, teď je čas promluvit. Dokud to ještě jde...
A abych se řídila výše napsaným, musím tě seřvat za to, co jsi provedl nebohé ještěrce:-)!!! To, že nemá řidičát, ještě neznamená, že musí chudinka skončit na tvé podrážce a ne v Káčku!!!
25.11.2006 17:07:00 | Gina Rocca
Já se snažím nemlčet protože to považuji za lhostejnost. Ty ses vyjádřil k mím dílkům a já se snažil zhodnotit své pocity při čtení děl tvých. A jestli Ti to vadí tak se samozřejmě omlouvám. Pakliže nenasloucháš názorům druhých dle mého názoru neděláš úplně správně. Tím samozřejmě neříkám, že musím mít pravdu při hodnocení. Mám třeba jiný vkus, náladu pocity. Lidi mají různé životní zkušenosti a ty se při psaní projevují.Tak čau a promiň ještě jednou za nemlčení.
21.05.2006 21:59:00 | umělec2
Kdo Ti sebral komentíky?
No tohle je teda celkem kruťárna, do srandy mi fakt není.
Chudák ještěrka.
16.05.2006 17:28:00 | Anny
Já na štěrku opravil jsem ještěrku.
Co to je za magora co takhle píše jak to dělá proč to dělá co s tím bude dělat kam to dá.No zase sem to je teda vůl.To jsem zvědav co zase splodí za kravinu.
16.12.2005 08:34:00 | umělec2