JARDA

JARDA

Anotace: a když se vzbudil?

Unavený Jarda lehl mezi břízky
nedaleko od své milované vísky
a když snědl všechny svoje řízky
dloubal zuby kouskem třísky

spokojeně usnul na mechu
a cítil plnost svého bříška
netušil že už chystá neplechu
chytrá lstivá liška


jarda spal a voněl masem
blaženě se usmíval
liška běží za svým hlasem
jarda už se nehýbal

blíž a blíže
náhle už mu hubu líže
erotiku ve snu tu už prožil
bez zábran se do ní vložil

liška neměla však pochopení
nechtěla si hrát
když jí projel ochlupení
začala se rvát

Jarda letěl z lesa
rovnou k doktoru
hrůzou začal klesat
potkal děsnou potvoru
Autor Akyš, 28.03.2010
Přečteno 518x
Tipy 14
Poslední tipující: bejbyyyy, Jiří I.Zahradník, Psavec, vojtaz, labuť, CULIKATÁ, rezina, blue, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Teda ..to bych chtěl vidět tu múzu, která ti tohle přihrála :-)))

29.03.2010 20:20:00 | Jiří I.Zahradník

líbí

:o))

28.03.2010 17:28:00 | labuť

líbí

Tak jsem při čtení vše viděla naživo
ST

28.03.2010 17:19:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel