Anotace: Snaha o trochu humornější pojetí. Vyprávějte pohádky, děti poslouchají...
Sbírka: Ostatní básně a jiné
Snad se vrátí čas, kdy pohádka bude lepší než Play Station... :-/ Jinak moc povedené! ;-)
05.04.2010 11:54:00 | vojtaz
Mno...každopádně umím několik kouzel a plachetnici z dýmky taky zvládnu...možná proto Gandalf :-)
05.04.2010 02:01:00 | Gandalf
Ach,se jménem Gandalf jsem si vzpomněla na úžasného Pána prstenů:))A pohádkovou nekonečnou říši zázraků a kouzel:)))Děkuji!
04.04.2010 14:35:00 | ilona
Krásně jsi to vyjádřil, ten dnešní svět, naprosto přesně, myslím že naděje ale vždy žije, takže pojďme to vtlouci do hlavy alespoň dětem!
29.03.2010 08:44:00 | Kubino 2