Báječný den
Anotace: Předškolní nervozní slátanina ... já tam chci i nechci.. tak chci tam nebo ne?? Toť otázka
Už příchází ten báječný den,
naše noční můry obklopí nás ze všech stran.
Proč musí nám končit ten prázdninový sen,
v těch ústavech budem mít na hlavě hejna vran.
Nabitý rozvrh hodin každého potěší,
kýbl na blití možná bude třeba.
Třídní učitel moudrá slova pronáší,
přejde nás chuť na obložený chleba.
Přetvářet se nehodláme,
spaní je povinné.
Prostředníčky ukážeme,
no co by ne?
Přečteno 439x
Tipy 2
Poslední tipující: Boudicca
Komentáře (0)