Sedl si mravenec
Sedl si malý mravenec
na můj nový koberec
říkám mu hochu stůj co stůj
ty musíš změnit osud svůj
já totiž zítra za svítání
dám se do perného luxování
ráno však hledám v počítači
kde podnik dezinsekce sídlí
neb na to mým novým koberci
snad stovka mravenců již bydlí
Přečteno 438x
Tipy 15
Poslední tipující: bejbyyyy, vojtaz, Live to fight, Házté, Psavec, Manon.H, divoska_jaja, labuť, Květka Š., Skalsky Pavel, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)