Anotace: ...
Juj...no toto...ty seš ale divoška!Co se tady člověk nedozví!Báseňka vykouzlila ohromný úsměv a pozdrav tu hrdou ženu,že se směji od ucha k uchu!:)
03.05.2010 18:53:00 | střelkyně1
Jehněčí je dobrý, ale krkovička, mírně prorostlá je lepší a nebo, že bych to špatně pochopil?:-)
20.04.2010 18:11:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Co na to řéct? Maloučko se rdím, ale velmi sama sebe poznávám, až na to hnízdečko lásky, já pro miláčka stále mám jej volný, tedy je to takové naše společné :o) a to ostatní... já snad do puntíku odsouhlasím. :oD Děkuju za to nádherné, kouzelné počtení.
15.04.2010 06:12:00 | NikitaNikaT.
Jsem jenom hloupej chlap, ale kůzlátka bych tomu neříkal ani náhodou! :o))
07.04.2010 23:29:00 | Zasr. romantik
Už moje babička říkala - láska prochází žaludkem a měla pravdu. Ten recept je od ní :o))
07.04.2010 22:45:00 | jita.1965