Ukrajinská balada

Ukrajinská balada

Anotace: odlehčená baladička k pouličnímu násilí :-)

Potkal čtyři Ukrajince,
v podnapilém stavu,
neměl bankovky ani mince,
a tak lahví rozbili mu hlavu.

Nad přesností úderů,
by možná jindy smekl,
však nyní ocitl se v průseru,
a o zem sebou sekl.

Před příjezdem sanitky,
spatřil Smrtku jak si brousí kosu,
a jedny bílé tkaničky,
v blízkosti svého nosu.

Přeživší ležel, pozoroval kapačky,
již věděl, že na dlouhou dobu,
zásluhou rychlé kopačky,
má z nosu svého skobu.

Však Smrtka vyhrála svůj lov,
neb ho zabil děs,
od sestřičky něžných slov:
„Vy snóva búdětě maladěc!“
Autor vojtaz, 09.04.2010
Přečteno 480x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, carodejka, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., Kett, Básničkáříček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná příhoda ale tys ji se svým nádherným vtipem dokázal nadlehčit také do humoru.

20.04.2010 00:27:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí