Smutný nedělní odpoledne bratrů Pazderkových
Unga aga unga aga
zní mi pořád v uších
nevím co to znamená
přesto něco tuším
Unga aga unga aga
déšť se spustil z mraků
parta místních tanečníků
zve mě k táboráku
Unga aga unga aga
větřím ňákou kličku
zvlášť, když bráchu před chviličkou
škrtli z jídelníčku
Komentáře (2)
Komentujících (2)