Ať si hrajem na cokoliv
básníky či kejklíře
tahle hra nás prostě baví
a je to až k nevíře
to Ti na Tvé rýmy praví
ta, co říkanky píše
20.04.2010 20:38:00 | Elisha
Jedna, dvě, tři, čtyři, pět,
na rýmech se točí svět!
A kdo nahnul zemskou osu,
schytá ránu do kokosu.
(hmm, moc k věci to sice není, ale napadlo mě to po přečtení)
18.04.2010 00:50:00 | divoska_jaja
Ach,ty jeden podvodníčku
do hrnečku dej dušičku,
jak to dělává vodník
a to není podvodník.
17.04.2010 20:48:00 | Květka Š.