Prokletí básníci
My prokletí básníci
nemáme lehkou práci,
však láhev whiskey po pravici
dodává inspiraci.
Pak pracuje se mnohem lépe,
ale občas se nám stává,
že klepou se nám nohy, ruce
a strašně třeští hlava.
Tohle není práce pro každého,
i když by všichni chtěli.
Jednou praskne básnické střevo
a je po pr*eli.
A na tom všem nejsmutnější
je to, co nejvíc nechceme.
Že stáváme se nejslavnější
tím, že chcípneme !
Přečteno 516x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, vojtaz, CULIKATÁ, labuť, Matty09, ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)