Jedovaté kornoutky
Anotace: Toto je první "básnička" co jsem vymyslela!! no... co k tomu říct...? radši už nic... =*)
Když jsem šla jednou rákosem,
spadla jsem na hlavu s únoscem.
Unesl mně do své chaloupky,
tam byla ježibaba s kornoutky.
Říkala mi: Vem se, vem!
já vzala si, byl tam jed.
Blbá bába, kdo mi teď pomůže,
její jed mi proniká do kůže.
Ležím teď na smrtelné posteli,
a je to všechno v pr****.
Komentáře (1)
Komentujících (1)