Krteček
Anotace: Za toto se předem omlouvám všem krtkům...
Malý černý krteček
hloubil si svou noru
prostě jako blbeček
od spoda nahoru
Hrabal si svou hlínu
nikým nerušen
a žil ve svém splínu
mentálně narušen
Když udělal kupičku
tak se cítil skvěle
to však ale netušil
že půjde do prdele
Jeho přítel zahradník
už neměl špetku citu
a tak mu tam poslal
kousek dynamitu
Z krtečka je kaše
teď už žádná kupička
a tím končí naše
trochu smutná básnička
Přečteno 472x
Tipy 9
Poslední tipující: Rootness, vojtaz, ilona, nejsembásník, CULIKATÁ, CORONATION
Komentáře (2)
Komentujících (2)