Chroust
Anotace: Zbylá sousta přilákala chrousta
Byla sobota a byl květen
a louka byla plná smíchu
lásku dávala jsem dětem
a oni dmuly moji pýchu
krásný den už končil
a já dojídala zbylá sousta
nějaký pejsek na mě močil
a já nevšimla si toho chrousta
pořád slyším to zvláštní křupnutí
Jak za krovky ho táhnu ven
to je snad spyknutí
to je zlej sen
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)