Příprava chleba ve vajíčku po básnicku
Anotace: ...úkol ze školy.
Rozklepni vajíčko do talíře,
se solí, pepřem - jak od malíře.
Pořádně prokvedlej vidličkou
a dej se do práce s pánvičkou.
Po dně jí rozlij dostatek oleje,
zapni sporák, ať se prohřeje.
Chléb namoč celý do vajíčka
poté přijde na řadu opět vidlička.
Napíchni chléb, a do pánvičky dej,
poté jej z obou stran pořádně udělej.
Zbývá vytáhnout chleba, oheň vypnout,
ať ti nic nemůže v domě chytnout.
Doufám, že se vám povede,
k chutnému cíli vás dovede.
Přečteno 457x
Tipy 25
Poslední tipující: Gabrielle, Quigleika, CRASH, Isquieasuus, Monica., Házté, hypertenze, Dev_LATea_princess, hašlerka, Lili Holiday, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)