Dojedu?
Jedu si na kole
úsměv od ucha k uchu
teprve začínám
za chvíli bude po smíchu
ááááááááá
už blíží se kopec
který tak nesnáším
úsměv se z tváře vytrácí
a zase to slovo tolik nechutné
vyšlo mi z úst
když tvář mi rudne
křičím a hekám
před čím mám smekat?
před sebou?
to néééé
spadla jsem z kola
to mám zas dilema
dojet to?vyjet to?
vyjít si?
sedám na trávu
a kolo ,polib si...
Přečteno 467x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gabrielle, Bíša, Vittoria, Elisha, Romana Šamanka Ladyloba, vodnař, umělec2, René Vulkán, mida, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)