Anotace: Taková narychlo zveršovaná blbůstka. Inspirace na http://www.epika.cz/?p=dila&p1=dilo&id=12402, aneb kam může vést častá účast na prodejních zájezdech nebo přijímání podomních obchodníků... V komentáři objasňuji, jak jsem se připojil k netu zpod mostu..
Řekni, který je to most
přišla bych jako host
zabalená v celofánu
doufám, že nespláchne nás k ránu
stoletá voda
to by byla škoda :o))
ST!
29.04.2010 22:04:00 | hašlerka
Špáďo, ty dokážeš veršovat na úplně cokoli a nikdy to neztrácí na kvalitě. Za to máš můj obdiv.
29.04.2010 19:11:00 | Dota Slunská
pěkné, pěkné ale mravenci v botách, není to už příliš velká strázeň?
29.04.2010 17:03:00 | Markéta Hl.
Jak jsem se připojil, CORONATION?
Projel jsem se na psí bryčce,
zastavil na Masaryčce...
Tam v kavárně mezi kvítky,
září kompy jako hříbky
pod stromečky v lesíku.
Za šest pětek pro bábinu
můžu k pí-sí na hodinu.
Za dvacku mám kafe s dortem.
On-line portem cpu se sportem,
modrou síť mám,... ...muziku...
Chicht, to byl jen vtip,
já jsem na tom líp:
Luxusní jsem bezdomovec,
místo psa mám kobylu,
osvětlení na stožáru
a internet v mobilu.
29.04.2010 15:59:00 | Špáďa