Ju, tak to chodí mezi lidskou žouželí...
(vidím to občas i z pohledu nad zemí ;o)
a jak šafránu každého milého slovíčka...
jsem ráda, že mám tu spřízněného človíčka! :o)))
04.01.2006 15:00:00 | Cecilka
Díky maniku za komentář(e), vůbec mi nedošlo, že z té říkanky není poznat ironie ale spíš pravý opak, to jsem tedy zmastil. Ve skutečnosti kultu síly neholduju.
21.12.2005 14:41:00 | Bajaja
Toš ty si ale dobrej diplomat,
aby pak ses nemusel před zákonem omlouvat.
A když už né před zákonem, tak před svědomím...
21.12.2005 13:30:00 | Manik