Černý mraky na obloze
Černý mraky na obloze
už mě neděsí
a když mi babička řekne
"Tak mi něco pověz,chlapče."
neptám se už jako trouba
"Babi,co mám pověsit?"
Znám přísloví a zeměpis:
kdo Mže,ten i krade
a vím,že můj bratr neměl
rýmu ani nevykal mi,
když mi s rukou nataženou
před měsícem říkal: "pade!"
Nepletou se mi už barvy
značky aut znám taky
stejně tak proč slunce zhasne
to je jedno,třeba přes den
nezmizelo,to ho jenom
přikryly ty černý mraky
Přečteno 505x
Tipy 14
Poslední tipující: Šerák, drsnosrstej kokršpaněl, Vanilková Ninja, ilona, carodejka, divoska_jaja, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)