Anotace: Když jsem oslavoval svoje třicetiny,napadla mě taková malá ptákovinka.....snad ze zoufalství či opilosti.....už vlastně ani nevím. Je to sice zatím takové nedokončené,ale už se pracuje na dokončení.Budu rád za komentáře i nápady na dokončení.
To je opravdu ptákovina ve třiceti život jak pták letí :-)k tvým krásným narozeninám hodně radosti a žádné vážné starosti :-)
11.05.2010 06:36:00 | Divoženka1