Koncové hrátky
Anotace: Nejen s: a-e,ě-i,y-o-u
Stojím před domem - rané baroko
a napůl naoko,
trošku divoko,
sáhla jsem hluboko
Až pod kořen cínie
Prý tam pro mne je
truhlička naděje
A osud na mě se usměje!
Když velkou truhlu
ze špatného úhlu
tahám a skuhru,
odmítám prohru!
Pevná jak skála,
vyjevená jsem stála,
když nic zbylo z mála
A honem roha vzala!
Přes důvěrné prameny
v truhle jen kameny,
pod které znaveny
ulehly zmije – děs nejen pro ženy
Kousek země
jednou zřejmě
zbude ze mě
Ale teď ne!
Stále ještě žiji
i když mě míjí
při syčící melodii
párek rozzuřených zmijí
Přečteno 419x
Tipy 30
Poslední tipující: Hanzi, Sweet KiWi, 4LJFilip, el viento, susana načeva, Zorenka Ježková, Bíša, Psavec, carodejka, CORONATION, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)